Beleggingsoplossingen

Vastrentende Waarden

NN Investment Partners biedt vastrentende oplossingen voor alle klantbehoeften.

Aandelen

NN Investment Partners biedt aandelenstrategieën voor particuliere en institutionele klanten.

Multi-Asset

NN Investment Partners biedt Multi-Asset- en systematische beleggingsoplossingen voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Oplossingen

Naast haar beleggingsstrategieën biedt NN Investment Partners ook diverse oplossingen en diensten in de waardeketen voor vermogensbeheer. Deze oplossingen voorzien in de behoeften van specifieke klanten en klantsegmenten op het gebied van beheer en controle van hun vermogen en balans. Deze diensten variëren van Fiduciair Management en door verplichtingen gedreven beleggingen tot advies en de optimalisatie van de strategische, dynamische en tactische assetallocatie. NN IP biedt verder managerselectie en researchdiensten aan via Altis, een zelfstandig opererende dochteronderneming.

Dankzij de wortels in het beheer van verzekeringsvermogen van haar moederbedrijf en haar ervaring in het beheer voor pensioenfondsen in de afgelopen decennia heeft NN Investment Partners veel en brede ervaring opgedaan in liability-beleggen. Dit maakt het bedrijf tot een ideale partner voor alle oplossingen die u nodig heeft op het gebied van pensioen- of verzekeringsbeleggingen.
Met betrekking tot pensioenbeleggen is NN IP actief in zowel het (beleggings)beheer en onderhoud van Defined Benefit-regelingen in pensioenfondsen als in Defined Contribution- en LifeCycle-oplossingen. Het bedrijf deelt zijn kennis en vaardigheden met NN PPI (premiepensioeninstellingen) en De Nationale APF (algemeen pensioenfonds). Samen met de andere onderdelen van NN Group, Nationale Nederlanden en AZL, kan NN Investment Partners u voorzien van een volledig dienstenpakket op het gebied van administratie, verzekeringen en vermogensbeheer, en van oplossingen voor alle pensioenaspecten, van netto-pensioen tot annuïteiten.