Klanten

Het succesverhaal van het klantgerichte vermogensbeheer van NN Investment Partners gaat terug tot 1845 en weerspiegelt de oorsprong als verzekeraar en bank. Klanten profiteren van onze ruim vier decennia lange ervaring in vermogensbeheer voor pensioenfondsen in Nederland, een van de meest geavanceerde pensioenmarkten ter wereld.

De toevoeging ‘Investment Partners’ aan de naam van het bedrijf onderstreept de overtuiging dat NN Investment Partners haar klanten aantrekkelijke en relevante oplossingen kan bieden door partnerschappen met hen aan te gaan en nauw met hen samen te werken. NN Investment Partners doet er alles aan om de expertise en middelen te bieden die nodig zijn voor het behalen of overtreffen van de beleggingsdoelstellingen van onze klanten.

We zetten alles in het werk om onze klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken.

Institutionele beleggers

Institutionele beleggers opereren in een complexe, dynamische omgeving. NN IP bouwt duurzame relaties op met haar institutionele klanten, of dit nu pensioenfondsen, verzekeraars of non-profit-organisaties zijn. We creëren oplossingen waarmee zij hun specifieke beleggingsdoelen kunnen bereiken.

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod voor institutionele beleggers.

Particuliere beleggers

Een stevige financiële positie, nu en in de toekomst, is een belangrijk doel voor particuliere beleggers. NN IP biedt de oplossingen waarmee zij hun ambities kunnen verwezenlijken en voorbereid zijn op de belangrijke mijlpalen in het leven.

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod voor particuliere beleggers.